Rockmusiikkia ristiäisistä hautajaisiin

Rock sopii kaikkiin elämäsi juhliin. Mikään juhlaetiketti ei estä soittamasta omissa juhlissa juuri sitä musiikkia, josta juhlan päähenkilö itse eniten diggaa. Musiikki luo tunnelman lisäksi muistoja, mutta antaa myös mahdollisuuden eläytyä eri tilanteisiin. Mitä kappaleita soi sinun elämäsi tärkeimmissä juhlissa? Entä mikä yhdistää hakusanat “hautaustoimisto helsinki” rock-musiikkiin? Jos keksit vastauksen, tiedät rockista kaiken tarpeellisen!

Rock in peace – rockia hautajaisiin

Haluatko musiikkia omiin hautajaisiisi? Vaikka elämän päättymistä ei välttämättä tunnu mukavalta ajatella etukäteen, omien läksiäisten suunnitteleminen voi helpottaa oman kuolevaisuutensa hyväksymistä. Sitä paitsi kukapa ei tahtoisi lähteä omalla tyylillään? Viimeisen tahdon kirjaaminen on myös lohdullinen teko läheisiä kohtaan. Surun keskellä helpottaa järjestää vainajalle sellaiset muistojuhlat kuin tämä olisi halunnutkin. Koska hautajaisiin liittyy jonkin verran muodollisuuksia ja lakisääteisiä seikkoja, kannattaa järjestelyissä kääntyä ammattilaisen puoleen. Käyttämällä hakusanoja hautaustoimisto helsinki löydät sopivan asiantuntijan. Vainajan voi hyvin haudata tai tuhkata rock-tyylisissä lempivaatteissaan. Uurnan voi halutessaan itse koristella esimerkiksi rocklyriikoilla. Edesmenneen henkilön lempimusiikki tai laatima soittolista luovat lämminhenkisen, liikuttavan muistotilaisuuden. Rock ei koskaan kuole.

Rockia kastejuhliin ja nimijuhliin

“Rock me baby…” Monen pikkuihmisen elämä on saanut alkunsa rockin rytmissä. Osa vauvoista kasvaa rockin tahdissa, koska omatkin vanhemmat soittavat. Onhan se nyt rock kehua myöhemmin kavereille olleensa ensimmäisellä rokkikeikallaan jo ennen syntymäänsä, vieläpä melkein esiintymässä! Nykyään on tarjolla suhteellisen hyvä valikoima rock-brändättyjä lastenvaatteita ensilahjoiksi ja kummilta saadut ensimmäiset kuulosuojaimet vasta rock ovatkin! Rockia ei aina tarvitse kuunnella nupit kaakossa, maltillisena taustamusiikkina tämä genre uppoaa vanhoillisiinkin vieraisiin.

Rokki raikaa rippijuhlissa ja protupippaloissa

Musiikki yhdistää, ja hyvä keino saada yhteys esimerkiksi kapinoivaan teiniin on kunnioittaa hänen musikkimakuaan. Voi tietysti aiheuttaa vanhemmille hengenahdistusta, jos rock-henkisten huoltajien jälkikasvu kuuntelee hiphopia tai ehtaa iskelmää, mutta muiden musiikkityylien sietäminen on todellisen rock-asenteen manifestoitumista parhaimmillaan. Rock ei syrji, eikä rock syyllistä. Se sopii siis aivan yhtä hyvin muodollisempiin kemuihin kuin nuorison omiin illanistujaisiin elämänuskosta riippumatta. Onhan myös kristillistä rockia, jos juhliin haluaa jotain nykyaikaista, mutta sanomaltaan hengellistä musiikkia.

Syntymäpäiväsankari rokkaa

Rock sopii kaiken ikäisille. Musiikki ei tunne ikärajoja, eikä kenenkään kuulu ajatella olevansa liian nuori tai vanha kuuntelemaan lempibändejään. Hauska tapa järjestää teemasynttärit on valikoida kekkereille rockia ainoastaan syntymäpäiväsankarin syntymävuodelta tai tietyltä vuosikymmeneltä. Vieraat voivat yllättää merkkihenkilön kokoamalla soittolistan sellaisista rock-kappaleista, jotka yhdistävät heitä. Rock on loistava lahjaidea kaikissa muodoissaan! Päivänsankarille voi kerätä kolehdin keikkalippuun tai musiikkiliikkeen lahjakorttiin. Helpoin tapa järjestää syntymäpäiväjuhlat voi olla lähteä yhdessä rokkibaariin tai konserttiin, jolloin kenenkään kotona ei tarvitse siivota kuin korkeintaan jatkoja varten. Niin, ja tietenkin jatkojen jälkeen…

Rock on rakkauden musiikkia

Rockissa lauletaan usein rakkaudesta. Rakkaudesta rockiin on laadittu tämäkin listaus niistä juhlista, joihin kyseinen musiikkityyli sopii kuin nyrkki ilmaan rock-konsertissa. Musadiggareiden häät ja vuosipäivät ovat loistavia tilaisuuksia juhlia elämää yhdessä rakkaiden kanssa rockmusiikin raikuessa taustalla. Usein hääbändi saa kontolleen soittaa rockpainotteista musiikkia, mutta häävieraiden joukosta voi löytyä eteviä esiintyjiä. Kaunein lahja tuoreelle aviopuolisolle on tietenkin sulhasen tai morsiamen esittämä rakkauslaulu, joka muistuttaa hääparia seurusteluajoista.

Rockia, rauhaa ja rakkautta kaikille!